Termeni și Condiții

SC ROMARKLAU CARS SRL reprezentată online prin intermediul website-ului romarklau.ro se supune și respectă toate legile în vigoare din Romania privind protecția datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

 

Folosirea acestui website, a serviciilor conținute în el, este gratuită și poate fi accesat din întreaga lume fără nici un fel de restricție. Ca vizitator al website-ului romarklau.ro sunteți de acord să respectați termenii și condițiile de folosire și veți fi în exclusivitate răspunzător pentru tot ceea ce întreprindeți în legatură cu romarklau.ro .

 

SC ROMARKLAU CARS SRL își rezervă dreptul de a modifica sau de a întrerupe, fie temporar sau permanent, parțial sau în totalitate, serviciile puse la dispoziție prin intermediul site-ului romarklau.ro, cu sau fără o notificare prealabilă.

 

Nu suntem răspunzători legal față de nici o persoană fizică sau juridică pentru suspendarea sau întreruperea serviciilor disponibile prin intermediul website-ului.

 

Putem schimba în orice moment structura, conținutul, serviciile oferite și condițiile de folosire a website-ului. Noile condiții devin valabile în momentul în care au fost făcute publice prin înscriere în acest website și nu au caracter retroactiv.

 

Disponibilitate

Vom face toate eforturile pentru a asigura buna funcționare a website-ului nostru și vom încerca să corectăm erorile și omisiunile cât mai repede posibil.

 

Dreptul de autor
Toate fotografiile și textele de pe acest site sunt protejate de legea 8/1996 privind drepturile de autor și conexe. Publicarea sau folosirea lor se face numai cu acordul proprietarului.

Copyright © 2022. Toate drepturile rezervate